билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
 
   
     
               

 
За мен

Народна медицина Карта на сайта  За контакти
 
Заболявания

Народна медицина (билколечение) при Миома (фиброма)


С какво помагам при миомаПричини за появата на миома


Процес на развитие на миома

С какво помагам при миома (фиброма)
При миома (фиброма)  помагам прилагайки билки за пиене, приготвени по наша наследствена рецепта. С чиято помощ намалям цикъла и по този начин не давам възможност миомните възли да се хранят и така миомата изчезва.


Причини за появата на миома (фиброма)
Най-честият доброкачествен тумор на матката е лейомиомът, за чието образуване а може би и нарастване има значение продължителното високо ниво на естрогени.


Процес на развитие на миома (фиброма)
Миомата се проявява с неправилни кръвотечения, болки и прояви на притискане на съседните до нея органи. Миомите обикновено са многобройни, рядко единични. Миомата може да се развият в рамките на самата маточната стена; от външната страна на матката и растежа й в този случай е към коремната кухина; към маточната кухина, водещи до често обилно кървене и водещи до безплодие. Те са рязко ограничени, плътно-жилави възли, а размерите са от едва забележими до размер на човешка глава /тежащи няколко килограма/, с често настъпващи  вторични изменения - кръвоизливи, оток, обширни некрози, възпалителни изменения, богати понякога на кръвоносни и лимфни съдове. Рядко маточния миом преминава в лейомиосарком на матката.
 


билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка