билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     

               

 
За мен

Народна медицина Карта на сайта За контакти
 

Заболявания

Народна медицина (билколечение)  при външни и вътрешни
Хемороиди (маясъл)


С какво помагам при хемороидитеПричини за появата на хемороиди


Процес на развитие н
а хемороидите
билки
С какво помагам при хемороидите
Помагам при хемороиди прилагайки  билки за пиене, приготвени по наша наследствена рецепта, с които се прибират кръвоносните съдове. Да се спазва добра лична хигиена и добър хранителен режим със повече течности.


Причини за появата на хемороиди
Хемороидите са  разширения на вените в  областта на правото черво и ануса. Хемороидите биват - вътрешни, външни и междинни, в зависимост от мястото и вените които ги образуват. Причините за появата на хемороидите може да се дължът на вродената слабост на венозната система, туморни новообразувания, бременност, продължителното стоене прав и седене, и т.н. Процес на развитие на хемороидите
Първоначалните прояви на хемороидите са паренето и сърбежът в ануса, които при продължително седене или приемане на лютива храна се засилват. При хемороидите най често е кървенето, при исхождане по голяма нужда, изтичайки кръвта накрая като кървава ивица, струя или капки кръв, а при оскъдно кървене се установява само върху тоалетната хартия. Освен кървенето, чести услужнения при хемороидите са - възпалението / при външните от триенето на дрехите, а при вътрешните от твърдите изпражнения, по този начин те може да се възпалят и инфектират/ и заклещването.

билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка