билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     

               

 
За мен

Народна медицина Карта на сайта   За контакти
 
Заболявания
Народна медицина (билколечение) на Безплодие
при мъжа и
жената
                            

С какво помагам при  безплодие при мъжа и жената 
Причини за появата на безплодие при мъжа и жената


Процес на развитие на безплодие при мъжа и жената

билки
 С какво помагам при безплодие при мъжа и жената
При безплодието роля играе и наследствеността и при двамата. При жените е важно да се знае дали тръбите й са запушени, при овулация каква температура достига (температурата трябва да бъде над 37.4 градуса /влагалищна или анална/). В зависимост от случая помагам при безплодието при жената прилагайки билки за пиене приготвени по наша наследствена рецепта  за забременяване.

При мъжа е важно да се знае дали е прекарал заушка или някои венерически заболявания, както и спермограмата му. В зависимост от случая помагам при безплодието при мъжа прилагайки  билки за пиене приготвени по наша наследствена рецепта.Причини за появата на безплодие при мъжа и жената
Трябва да се знае в кого е причината за безплодието - в жената, в мъжа или и в двамата. Добре ли е развита матката и проходими ли са маточните тръби /запушени маточни тръби/. Жената и мъжа отделят ли редовно годни за оплождане полови клетки.Процес на развитие на безплодие при мъжа и жената
Безплодие при жената: неправилна работа на яйчниците, дължаща се на придобита или вродена липса на яйчници или липса на овулация /редовно отделяне годни или негодни за оплождане  яйцеклетки/; проходимостта на маточните тръби, ако са непроходими, това прави невъзможно самото оплождане /самата среща и сливане на яйцеклетката  и сперматозиида/; забавеното придвижване на неоплодената яйцеклетка от яйчника към тръбата в която става оплождането нормално. 


Безплодие при мъжа: импотентност /липса на способност за извършване на полово сношение/; липса на оплодителна способност при запазена способност за полов живот /заболявания водещи до нарушение или унищожение на производството на сперматозоидите и непроходимостта на семепроводните канали : например - трипер, туберкулоза и др./.
билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка