Народна медицина (билколечение)
    
   
  
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Благодарствено  писмо!
    
              Благодаря ти, Митко, върна ми живота!!


През м. март ме оперираха за камък в жлъчката. При отварянето, лекаря костатира и тумори на панкреаса. Изпратиха ме в ДОЗ-Пловдив. Няма да разказвам подробно какъв ужас изпитах на това място.

Гледката на болните, на които бяха правени вливки беше страшна. Окапали коси, отслабнали тела, почти скелети, гърчещи се от болка. На мен ми заявиха да не отказвам от лечението защото ще умра. Твърдо реших да се махна от там.

Напуснах заведението със силната вяра, че ще оздравея, без страшните вливки в онкологичното отделение. Така силата ме заведе в гр. Ямбол, при потомсвения лечител и ясновидец Митко Димитров, който изчиства и отрицателни енергии. Лечението ми започна веднага с билки, процедури с метеорита от планетата "Зеленият Уракъл"- единствени в България, също и други неща. Подобрение почуствах още първите дни, а след около 2 (два) месеца при новите медицински изследвания се установи пълно оздравяване. Черен дроб нормален, излекувана язва, тумори няма. Чувствам се като новородена, много щастлива, че се преборихме със смърта.

Голямата обич към хорат, силното желание да лекува, да помага, безкрайната вяра в Бога и доброто са дали на този човек - чудо, изключителната дарба да връща живота, здравето и щастието на безброй много хора, болни и отчаяни като мен от цялата ни страна.

На Митко дължа голямото си щастие да се радвам на живота и на децата си.

Изказвам огромната си благодарност на този човек, който за мене е втори баща, на прекрасната му съпруга Маргарита, която е и първи асистент и цялото му семейство. Пожелавам им здраве и дълги години живот.

Нека все така да помагат на хората и да ги връщат към нов живот!

Бог да благослови всичките им начинания!

Който желае да бъде излекуван, независимо каква е болестта му, може да намери Митко Георгиев Димитров.

На тел. : 046/639182

гр. Ямбол /8600
ж-к "Златен рог"
бл.13, вх.В, ет.6, ап. 61                                                      
 * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - тумор на панкреаса

народна медицина /билколечение/ - тумор на панкреаса - благодарствено писмо
Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net