Народна медицина (билколечение)
    
   
  
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Уважаеми Митко Димитров,
                               

С настоящото писмо искам да изразя голямата си благодарност към вас, и за отличното ми здравословно състояние чрез вашето лечение.

През 1998 г. бях оперирана от карцином на пикочния мехур. След една година последва- втора, трета и така до 6 операции. Състоянието ми не беше задоволително.  Лекарите казаха, че не може да се направи нищо повече.  Аз трябваше сама да търся лечение. Пенсионираха ме първа група, без право на труд. Преди години съм ходила при Митко но за друго заболяване. Сега реших, че трябва да се посъветвам пак с него.

Освен билките които пиех, провеждах лечение и на метеорита, който ми даваше и сила. След 1 месец, аз бях вече друг човек. Започнах да работя и да бъда полезна на близките ми. Той лекува и семейството ми. За някой проблеми дали са здравословни или не се допитвам до него, и съм уверена, че само той може да ми помогне.

Митко, желая ти много здраве, дълъг живот и все така да лекуваш хората.                                                                    С уважение и признателност:............
         гр. Пловдив                                                                Димка

           21.08.2008г.                                                       
 * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - карцином /рак/ на пикочния мехурнародна медицина /билколечение/ - рак на пикочния мехур - благодарствено писмоНародна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net