Народна медицина (билколечение)
 
   
     
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Здравей,  Митко Димитров!                     


С това писмо искам да изразя моята най-голяма благодарност към теб за това, че ми помогна да се излекувам от една изключително тежка болест - множествена склероза.

През 2009 г. получих изтръпване на единия крак, трудност при придвижване и скованост, а след извесно време и проблем с очния нерв. След мед. преглед и ядрено магнитен резонанс ми поставиха диагноза дисеминирана склероза (МС). Отказах лечение с традиционна медицина, поради куп странични ефекти.

Започнах да се истересувам от билколечение, да чета книги и вестници "Лечител".  Докато в един прекрасен ден не попаднах на статия за лечителят  Митко Димитров, удостоен с много награди и грамоти в сферата на  билколечението. В  самата статия разбрах какви заболявания лекуваш, и си казах това е моят човек, Бог ми го прати.

Отидох в гр. Ямбол. Проведе ми една процедура с уникалния метеоритен камък, даде ми билки и капки за пиене които трябва да се приемат за тази коварна болест. От тях пих почти година и се чуствам перфектно. Сега съм напълно здрава, живея и работя активно и всичко това именно се дължи на чудодейните билки на Митко Димитров.

Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с теб Митко. Благодаря ти от все сърце, че ме излекува, и успя да ми върнеш вярата, че ще успея да победя болестта. Благодаря на Бог, че те има и, че те е дарил с тази дарба да помогаш на хората които имат нужда от такъв човек като теб, човек с главно "Ч".

Бог да благослови делата ти, да си жив и здрав, желая ти успех!


                                                                                     С уважение:........................
   дата 13.03. 2013 г.                                                              
  


                                            
 * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - МС

народна медицина /билколечение/ - множествена склероза - благодарствено писмоНародна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net