Народна медицина (билколечение)
    
   
  
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти


Уважаемеи г-н ДИМИТРОВ,

С това писмо искам да изразя моята безкрайна благодарност кам вас за оказаната ни помощ. С билките, които ни дадохте и указанията за използването им, ние си върнахме радостта и нормалния начин на живот в семейството.
За една майка е мъчително да седне на масата със семейството си да се храни, а едното от децата й, та макар и младеж на 20 години да гледа отстрани - да бъде лишено от най-нормални неща - като някой видове храни.

Синът ми Йордан Антов направи алергия с неустановен произход. Пет месеца се опитвахме да го излекуваме с различни видове антихисматинови и кортизонови лекарства. Ефект нямаше, подържаше обривите въпреки строгото спазване на препоръчителните диети от лекарите. За него, а и за всички нас беше мъка непрекъснато да се съобразяваме какво да слагаме на масата и какво купуваме за хладилника.

Споделяйки мъката си пред наши близки, те ни обещаха, че ще ни дадат адрес на билкар, който помогнал на други техни познати. Така ние се сдобихме с вашия адрес, за което сме им безкрайно благодарни и на тях.

След първата ни среща с вас ние останахме обнадеждени, че наистина можем да получим помощ, а и непрекъснатите обаждания от ваша страна, заинтерисуваността ви ни даваше още повече надежда. След всяка следваща седмица ние усещахме подобрение и към петия месец вече се чувствахме напълно излекувани.

В майчиното сърце не могат да се намерят думи с които да изразя своята благодарност към вас. Не искам да си спомням за изминалите месеци,, а искам да гледам на пред и ако мога с малко бих помогнала на всеки със същите проблеми, като им препоръчам да се обърнат към вас.


18.11.2009 год.
Гр. Пловдив                                                                                      С поздрав :Мариана


                                                           
* ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *


народна медицина - алергия към храни


Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net