Народна медицина (билколечение)
 
   
     
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти


 
  Благодарим Ви, г-н Димитров
                                


Пиша ви от с. Ряхово, Русенска обл. Искам да ви благодаря за това, че върнахте спокойствието и усмивките в нашия дом.

През 1999 год. съпругът ми получи силни болки, от стара 10-годишна фистула, получена след операция на хемороиди. След посещение при хирург, му беше определена дата за нова операция. Ние първо решихме да опитаме с билки. Идвахме в Ямбол и след контакта с вашия камък  и 14-дневно пиене на билките - фистулата спря да изтича, раничката се затвори,  а след още около 4 месеца  болестта беше забравена и операцията избегната.

Най-голямото ни Благодаря е за внучето ни Сашко. На 2-ве годишна възраст започна трудно да ходи по голяма нужда - първо през 3-4 дни, а след това и през седмица. В продължение на 1 година го водихме по лекари, дори и на психолог. Изпи десетки шишета с течен парафин и Дуфалак, но резултат нямаше. Отново дойдохме в Ямбол. На втория месец след пиенето на чая, нямахме нужда нито от лекари, нито  от лекарства, спряхме и билките, защото детето беше добре.

На 4-годишна възраст, отново имахме проблем с внука. Получи бъбречна криза. След редица изследвания, цветни снимки, установиха хидронефроза I - II степен, но не разбраха от какво е получена. Пратиха ни в София, но тъй като снимките не бяха добре направени, се наложи да чакаме 8 месеца за други снимки. И отново дойдохме при вас, г-н Димитров. Още тогава вие ни успокоихте, че това са песъчинки и всичксо ще се оправи. Започнахме билколечение. След една година, с новите цветни снимки, заминахме за София. В детската урологична клиника не можаха да разберат как при тази диагноза, резултатите от стерилната урина през годината са повече от добри. Но ние знаехме, че това се дължи на вашите билки. Сега ходим на всеки 6 месеца в София, но операцията беше избегната, хидронефрозата е намаляла, без нито едно изпито хапче!

Г-н Димитров, благодарим ви от сърце и ви желаем весели празници, на вас и  цялото ви  семейство, и все така да помагате на хората и да връщате щастието в техните домове.


         ..........                                                       сем. Илиеви
         обл. Русе                                                   сем. Тодорови                                                    
  * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - хемороиди

народна медицина /билколечение/ - хемороиди /маясъл /- благодарствено писмо

Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net