Народна медицина (билколечение)
 
   
     
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти


 
Здравей Митко
                                


Няма как да не ти благодаря отново от сърце за това, което направи за мен. Малко са истинските неща в този живот, на които човек може да се довери и повярва изцяло и безрезервно и ти отново го доказа на сто процента, че си едно от тях. Когато един ден вдигайки телефона установих,  че почти не чувам с лявото ухо, изпаднах в паника. На другия ден започна да "шуми" и почти не различавах говор, а само някакво шумолене, като от "вдън земя". Изплаших се и отидох веднага на лекар. Той установи, че има "някакъв" проблем и каза, че трябва незабавно да постъпя в болница, но има вероятност въпреки това въобще да не се възтанови слуха на ухото. Лежах 5 дни в болница, слагаха ми 2 пъти на ден системи, и ме изписаха без никаква промяна и без точна диагноза. При цялата апаратура се надявах поне да разберат какво точно ми е. А и от какво ме лекуваха - не беше ясно. Явно съм извървяла "пътеката" и - чао! Когато ти се обадих, ти беше абсулютно сигурен за какво става въпрос и без колебание ми каза, че ще ме излекуваш. Изпрати ми билки и към 10-я ден започнах по-малко да чувам и за около 20 дни бях напълно възтановена. Не вярвах на "ушите си", че толкова бързо нещата се оправиха. Само съжалявам, че веднага не ти се обадих, а трябваше да губя време и да се притеснявам излишно. С цялото ми "уважение" към родната ни медицина и здравна каса  с нейните пътеки и пътечки, но ти си уникален и за пореден път се убеждавам, че няма нещо с което не би се справил.

Благодаря ти! Благодаря ти  и за всички болежки - малки и големи, за които съм забравила благодарение на теб в годините.

Бъди жив и здрав и продължавай все така щедро да даваш радост на тези, които ти вярват и разчитат на теб.

А скептиците нека се лутат по незнайните пътечки на милата ни здравна каса, всеки има право на избор, и сам е отговорен за него.

А аз благодаря на теб!

Остани си със здраве и сила да продължиш!


         м. Март, 2014 г.                                          Знаеш от кого е.                                                   
 * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - глухота - благодарствено писмо

народна медицина /билколечение/ - глухота, проблеми със слуха - благодарствено писмо
Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net