Народна медицина (билколечение)
 
   
     
               
 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти


  Здравей  Митко !

   

Пиша ти отново и причината е същата - да ти благодаря, въпреки че постоянно го правя в мислите си.  Защото, това което направи и правиш за мен и не само - знай че са много хората, които дължът  много на теб, е нещо безценно - здраве.

Първо ме вдигна на крака и ме извади от състоянието в което бях в вследствие на МС (множествена склероза) и след това - скоро когато отчаено мислех, че съм получила пристъп, тъй като симптомите сочиха точно това - изтръпване на единя крак и трудност при придвижването и скованост, когато ти се обадих, за да споделя с теб. Описвайки ти състоянието си, си мислех, че всичко до тук е било напразно и сякаш всичко се сгромоляса. Тогава ти категорично отсече: това не е никакъв пристъп, в никакъв случай, ти имаш дискова херния, и ме посъветва да си направя скенер, от който нещата ще се подтвърдят. В първия момент не можах да асимилирам, че  това е възможно, и си мислех, че се шегуваш.  С доза недоверие, признавам си,  останах да мисля, че не е възможно  само с един разговор по телефона  толкова категорично и убедено да ми поставиш диагноза.  Още повече, че  симптомите бяха същите като от всичките пристъпи,които преди това съм имала. Бях объркана и не знаех какво да мисля, но натрапчиво започна да ме преследва мисълта за това което беше направил с мен след лечението с билки да МС и как промени живота ми от тежкото състояние в което бях, с колко надежда и вяра в теб и твоето лечение бях преживяла всичко и вече бях сигурна, че може би имаш право колкото и абсурдно да изглеждаше на пръв поглед това. Направих необходимото и ми направиха скенер. Взех резултата и с вълнение отидох при лекаря - "Дискова херния, за която лечение няма".

Когато ти се обадих, ти знаеше какво ще ти кажа, защото беше убеден и преди това. Почуствах малко вина, че не ти се доверих веднага на сто процента, но ти с присъщото ти търпение и разбиране пристъпи веднага към решението на проблема, мехлем - който още на следващия ден ми изпрати и започнах да се мажа, както ми беше указал. И чудото се случи - само след 3-4 дни нямаше и помен от предишното състояние - започнах да се движа и ходя нормално, все едно че никога не съм страдала от такова нещо.

От всичко, което се случваше с мен, съпругът ми реши, че ти си неговото спасение за проблемите които имаше с простата, само за 4 месеца всичко отшумя и се забрави.

Понякога си мисля дали има болка, за която ти нямаш билка !!? Вярвам, че не.

Благодаря ти човек! Благодаря, че те има, и че можах да се докосна до твоето вълшебство. Каквото и да кажа за теб, ще е твърде недостатъчно, за да те опише. Защото знам, че каквото и да се случи, ти ще помогнеш, защото можеш, защото знаеш как.

Бъди жив и здрав, бъди силен и знай, че от многото болни хора, за които се грижиш (защото ти наистина се грижиш) има един човек, който ще ти е благодарен цял живот.   25.март.2009 год.                                              Гергана
                                                                                  ........


                                                        
 * ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *

народна медицина /билколечение/ - дискова херния, увеличена простатна жлеза

народна медицина /билколечение/ - дискова херния, МС, простата - благодарствено писмо


Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net