билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
 
999999999
      
               

 
За мен
Народна медицина
Карта на сайта   За контакти




Благодарствени писма

Благодарствено писмо

                                    До г-н Митко Димитров
                               народен лечител

                                             адрес: гр.Ямбол, к-с "Златен рог"
                                        бл.13, вх.В, ет.6, ап.61


Изключително съм благодарен на г-н Митко Димитров. Благодарение на него както аз, така и моята съпруга се чувстваме окуражени с вяра и надежда за бъдещето си.

През 1999г. се запознахме и се сгодихме. След двугодишен съвместен живот се оказа, че има някакъв проблем между нас във връзка със забременяването. Имахме намерение да потърсим лекарска помощ за установяване на причината. Но в този момент чухме, че в гр. Ямбол има народен лечител с много добри отзиви. Установихме контакти с него, той ни прие в дома си, запозна се с нашето състояние и минало. Насрочи ни среща след няколко дни. При следващото посещение г-н Димитров ни въоръжи с оптимизъм, че между нас ще се роди рожба. Изискването беше да се пият билки както от съпругата ми, така и от мене. Беше се запознал напълно със здравословните ни проблеми, които разкри на кратко пред нас. Аз като че ли не можах да повярвам. Два месеца след започване приема на билките, резултата беше на лице.

Ние със съпругата ми много се зарадвахме. Бременността беше спокойна. Роди ни се мъжка рожба, която в момента е на 6 години.

Горди сме, че и ние като другите си имаме син, който отглеждаме с голяма любов.

                             Но това не е всичко.

Покрай този основен проблем, съм имал и други перипети. Неколкократно съм посещавал г-н Димитров за помощ и за други здравословни проблеми, които излекува с лекота благодарение на билките и лечебната сила на метеорита и скъпоценните камъни - дископатия, премахване на отрицателна енергия и др.

Иска ми се чрез това благодарствено писмо не само искрено да благодаря на този човек, в който се убедих, че притежава уникални лечебни качества, но и още много други хора да чуят и да научат за това скъпоценно огнище и всеки който има нужда да повярва истински и със сърцето си, и резултата непременно ще бъде на лице.

Благодаря ти още веднъж чичо Митко, Бог да закриля теб и твоето семейство, за да носиш още повече радост на хората.

                        
   гр. Сливен
                                                                       от ...............


* ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *


народна медицина - забременяване

забременяване


                  


билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка