НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
   
   
   
               

 
За нас

Заболявания Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти


Митко !!!


Искам писмено, с тези няколко реда да изразя голямата си човешка благодарност, за това което направи за мене, чрез твоите методи на лечение.

Ти много добре познаваш моето състояние, след два инфаркта и после сърдечна операция, когато ми бяха поставени три/3/ байпаса. Здравословното ми състояние беше сравнително добро. От октомври 2012 год. състоянието ми започна да се влошава и постепенно от ден на ден получавах много аритмия и прескачане на сърцето. Особено това се получаваше вечер. Имаше моменти, тъкмо да заспя, имах чувството че сърцето ми спира и аз скачах да се пораздвижа. Това положение продължаваше и аз пак се обърнах към тебе за помощ. На 30 декември 2012 г. аз дойдох при тебе и след кратък разговор ти предприе да ми направиш така нареченото обайване. След това обайване имах чувството че всичко изчезна и ми олекна. Тука искам да вметна че във твоята къща, когато влезе чувек, кото че ли болките изчезват. След няколко дни аз дойдох и ти ми даде и лечебни билки, които продължавам да пия и ми действат много благотворно.

Митко, зная че колкото и думи да се кажат, ще бъде малко за да се опише всичко. Благодарение на Божията дарба, твоето голямо добро сърце, и на огромния опит в народната медицина, ти помагаш на много хора да се възтановяват и да заживеят един нов, изпълнен с оптимизъм живот.

Желая ти много, много здраве и дългъг живот, за да помагаш на хората.

Бъди БЛАГОСЛОВЕН !!!


    .... Георги


                                                            
* ОРИГИНАЛА НА ПИСМОТО *


народна медицина /билколечение/ - аритмия, инфаркт, сърце - благодарствено писмо


Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net